Lid worden / projecten


We repeteren elke maandag van 20.00 tot 22.30 uur in Dagcentrum Cello, Van der Eygenweg 1 te ‘s-Hertogenbosch. Naast de wekelijkse repetities op de maandagavond wordt per programma meestal één studiezaterdag gepland.

Er wordt verwacht dat zangers thuis goed studeren. Je ontvangt daarvoor een repetitieschema. We werken met een gezamenlijke dropbox waarin je behalve de partituren ook informatie over de stukken vindt en oefenfiles.

We zijn altijd geïnteresseerd in goede en ambitieuze zangers. Ook jong talent is van harte welkom. Wil je kennismaken met het koor of lid worden? Stuur een bericht naar aspirantlid@brabantskamerkoor.nl.

Je woont een paar repetities bij en als je daardoor enthousiast bent geworden, kun je auditie doen. De dirigent neemt een stemtest af, in aanwezigheid van iemand van de auditiecommissie. Zij kijkt naar je zangkwaliteiten, maar ook hoe je stem op dat moment in het koor past. Deze stemtest is van belang om de kwaliteit van het koor te waarborgen. Er volgt een proefperiode voor het lopende project.

Wil je hierna lid worden van het koor, dan wordt na de uitvoering van dit concert in overleg met het bestuur bepaald of de proefperiode kan worden omgezet in een vast lidmaatschap.

De contributie bedraagt € 35,00 per maand.

Projecten

Misschien vind je het leuk om een concert als projectlid mee te zingen? Dat kan een leuke kennismaking zijn. Meld je aan via bovenstaand e-mailadres.

Voor het project Vrije noten:

Wekelijkse repetities op maandag van 20.00 – 22.30 uur, op de repetitielocatie: Van der Eygenweg 1 in Den Bosch.
Studieweekend (tevens 85-jarig jubileum vieren): 26 en 27 oktober in Akoesticum in Ede 2024.

Pagina’s

Komende concerten

Vrije noten (3 november 2024)
Grote of Protestantse Kerk

Vrije noten (16 november 2024)
Catharinakerk Eindhoven

In beauty (6 april 2025)
Grote of Protestantse Kerk

In beauty (14 september 2025)
Abdij Marienkroon

Recente concerten

Mater Dolorosa (10 maart 2024)
Grote of Protestantse Kerk

Mater Dolorosa (9 maart 2024)
Concertzaal het Cenakel, Tilburg