Lid worden


We repeteren elke maandag van 20.00 tot 22.30 uur in Dagcentrum Cello, Van der Eygenweg 1 te ‘s-Hertogenbosch. Naast de wekelijkse repetities op de maandagavond wordt per programma meestal één studiezaterdag gepland.

Er wordt verwacht dat zangers thuis goed studeren. Je ontvangt daarvoor een repetitieschema. We werken met een gezamenlijke dropbox waarin je behalve de partituren ook informatie over de stukken vindt en oefenfiles.

We zijn altijd geïnteresseerd in goede en ambitieuze zangers. Ook jong talent is van harte welkom. Wil je kennismaken met het koor of lid worden? Stuur een bericht naar aspirantlid@brabantskamerkoor.nl.

Je woont een paar repetities bij en als je daardoor enthousiast bent geworden, kun je auditie doen. De dirigent neemt een stemtest af, in aanwezigheid van iemand van de auditiecommissie. Hij kijkt naar je zangkwaliteiten, maar ook hoe je stem op dat moment in het koor past. Deze stemtest is van belang om de kwaliteit van het koor te waarborgen. Er volgt een proefperiode voor het lopende project.

Wil je hierna lid worden van het koor, dan wordt na de uitvoering van dit concert in overleg met het bestuur bepaald of de proefperiode kan worden omgezet in een vast lidmaatschap.

De contributie bedraagt € 35,00 per maand.

Projecten

Misschien vind je het leuk om een concert als projectlid mee te zingen? Dat kan een leuke kennismaking zijn. Meld je aan via bovenstaand e-mailadres.

Pagina’s

Komende concerten

Einklang (29 oktober 2023)
Grote of Protestantse kerk in Den Bosch

Einklang (5 november 2023)
Sint Martinuskerk, Hoogland, Amersfoort

Recente concerten

Matthäus-Passion (1 april 2023)
Sint Maartenkerk in Zaltbommel

Kerstconcert (18 december 2022)
Grote Kerk, Den Bosch

Kerstconcert (11 december 2022)
Geertruidskerk in Geertruidenberg