Venite Gaudete! – Kerstconcerten 2022

Het Brabants Kamerkoor brengt dit jaar een Kerstconcert met een mengeling van vertrouwde stukken en geheel nieuwe werken. Herkenning en verrassing gaan zo hand in hand. Traditionele carols als Ding dong, merrily on high en Once in royal David’s city worden afgewisseld met werken van hedendaagse componisten als James MacMillan, Judith Weir en Adrian Peacock. We zingen ook opnieuw een stuk van Arjan van Baest, Puer natus est nobis uit 2010. Veel a capella en ook enkele stukken begeleid door orgel dan wel piano.

Bij het concert in Den Bosch begeleidt de fantastische organist Geerten Liefting ons. Hij heeft zelfs speciaal voor het Brabants Kamerkoor een stuk geschreven.

Bij het concert in Geertruidenberg begeleidt dirigent Rienk Bakker enkele stukken op de piano.

Venite gaudete! Verheug u!

11 december 2022, 20.00 uur, Geertruidskerk in Geertruidenberg

Voor dit concert kun je kaartjes bestellen. T/m 10 december € 11,50 in de online voorverkoop, € 13,00 aan de zaal op de dag zelf (pinbetaling). Kinderen t/m 16 jaar gratis. Er is een pauze.

18 december 2022, 16.00 uur, Grote Kerk in Den Bosch

Het kerstconcert in Den Bosch is zonder pauze, maar er is na het concert gelegenheid om samen met ons wat te drinken. Kaarten:

• € 18,00 t/m 17 december in de online voorverkoop.
  • € 20,00 aan de zaal op de dag zelf (pinbetaling).
  • Tot 30 jaar: € 10,00 aan de zaal.
  • Kinderen t/m 16 jaar gratis.

Kaarten kun je hier bestellen.