Steun het BKK

6Onderschrijft u de ambities van het Brabants Kamerkoor en wilt u ons financieel ondersteunen? Dat kan!
Door het overmaken van een financiële bijdrage helpt u onze activiteiten mede mogelijk maken. Bij voorbaat zijn we u daarvoor zeer erkentelijk.
Voor uw bijdrage bieden wij u graag een tegenprestatie:

Vriend

Voor € 25,00 per jaar ontvangt u

• een korting van € 5,00 op alle concerten waarvoor de kaartverkoop via het Brabants Kamerkoor verloopt

Gouden Vriend

Voor € 50,00 per jaar ontvangt u

• een korting van € 5,00 voor twee personen op alle concerten waarvoor de kaartverkoop via het Brabants Kamerkoor verloopt

Beschermer

Voor € 100,00 per jaar ontvangt u

• voor één persoon gratis toegang tot alle concerten waarvoor de kaartverkoop via het Brabants Kamerkoor verloopt

Steunpilaar

Voor € 200,00 of een hoger bedrag per jaar ontvangt u

• voor twee personen gratis toegang tot alle concerten waarvoor de kaartverkoop via het Brabants Kamerkoor verloopt

En natuurlijk wordt u op de hoogte gehouden van onze activiteiten!

Wilt u ons steunen? U kunt uw bijdrage overmaken op NL83INGB000112731 t.n.v. Het Brabants Kamerkoor. Vermeld daarbij uw keuze. Stuur ook een bericht aan onze secretaris, zodat we beschikken over uw gegevens t.b.v. het sturen van onze nieuwsbrief voor vrienden.

Vriend worden

Velden met een * zijn verplicht.