Lid worden

We zijn altijd geïnteresseerd in goede en ambitieuze zangers. Wil je kennismaken met het koor of lid worden? Stuur een bericht naar aspirantlid@brabantskamerkoor.nl. We spreken dan één of twee proefrepetities af. Als je daardoor enthousiast  bent geworden, dan wordt er een stemtest gepland. Aan de hand hiervan besluit de dirigent samen met iemand van de auditiecommissie of je wordt toegelaten. De contributie bedraagt € 27,50 per maand.

Projecten

Voor sommige projecten zoeken we tijdelijke versterking. Hiervoor benaderen we gastzangers uit ons bestand en plaatsen we oproepen via de website en social media. Maar je kunt je ook altijd zelf aanmelden als gastzanger. Projectleden doen auditie, net als gewone leden.

Misschien vind je het leuk om een concert als projectlid mee te zingen? Dat kan een leuke kennismaking zijn. Meld je aan via bovenstaande e-mailadres.